Aktiv Socialrådgiver - Formidling af socialjura

MAGTFORDREJNING ER NÅR KOMMUNER TAGER MERE HENSYN TIL DEN KOMMUNALE ØKONOMI END TIL AT BORGERNE FÅR DE YDELSER DE HAR LOVMÆSSIGT KRAV PÅ

HER ER ET KLART EKSEMPEL PÅ MAGTFORDREJNING - OG DEM ER DER MANGE AF..

Skulle spare 100.000 på udsatte børn: Analyse retter hård kritik mod ledelse efter ulovlig instruks

Kilde: TV2-Øst d.2/2-2021.
Citat:

Den ulovlige instruks

Diskussionen af arbejdsmiljøet i den pågældende afdeling i kommunen udspringer af en meget omtalt sag, der så dagens lys i midten af januar.
Politikerne har nemlig modtaget en analyse udarbejdet af kommunernes udviklingscenter, Komponent, der undersøger forløbet op til, under og efter, en centerchef i Guldborgsund Kommune i november sidste år bad sine sagsbehandlere om at spare 100.000 kroner på hver sagsstamme, fordi budgettet for 2020 var overskredet med syv millioner kroner.
En instruks, der viste sig at være ulovlig.

D.17/11-2020 udsendes følgende til medarbejderne:

Første mail afsendt fra centerchefen til medarbejderne i Center for Familie og Forebyggelse. Det er den mail, der indeholder instruksen om at skulle spare 100.000 kroner på hver sagsstamme, og som henviser til mulig afskedigelse for både medarbejdere og ledere, hvis besparelserne ikke findes.

LÆS MERE PÅ TV2-ØST

Det er indlysende at dette er ulovligt at både forvaltningen og det siddende byråd og borgmester har det politiske ansvar. Der er kommunalvalg Nov.2021.

OPLEVER DU SOM BORGER AT FÅ AFSLAG PÅ EN ANSØGNING TIL DEN KOMMUNALE FORVALTNING

Er standardrådet til alle borgere at der skal klages til ankestyrelsen. Den kommunale sagsbehandling i Danmark er så lemfældig (læs tilfælding) at der er fejlprocenter på helt op til 50% - det fremgår med klare beviser (evidenser til akademikere)- og de tal er KUN baseret på de sager hvor borgerne HAR klaget til ankestyrelsen....!

ANDRE MULIGHEDER ER EN STÆVNING AF KOMMUNEN

Så borger/ere anlægger en erstatningssag imod den kommunale forvaltning.