laptop

Her er dokumentationen der kommer fra bolig- og planstyrelsen selv.

D.21/4-2022

Citat (Fremhævninger – Aktivsocialraadgiver.dk)

Vi har været i gang med at rydde op i påsken, på drev og i systemer.
Vi har i den forbindelse opdaget, at der er sket en fejl i systemet og der er aldrig er sendt en afslagsmail til på stillingen du søgte hos os tilbage i november måned, “Stærk kommunikationsprofil med erfaring med hjemmesideopbygning til Bolig- og Planstyrelsen”.

Det må jeg beklage mange gange! Jeg vil gerne sige mange tak fordi du gav dig tiden til at skrive og sende en ansøgning til os! Vi endte faktisk med ikke at besætte stillingen tilbage i efteråret.

(Der var altså faktuelt tale om et svindel jobopslag fra staten – den model anvender landets kommuner i den store stil. Her er metoden så følgende:

 1. Jobbet opslås fordi det er et lovkrav
 2. men den kommunale forvaltning har så godt som allerede ansat en person der allerede er ansat i den kommunale organisation.
 3. Så sent som i år 2022 fik en kommune en påtale fordi de først opslog ledige jobs vis det kommunale intranet og derefter offentligt. Det har Folketingets ombudsmand sat på plads er dybt ulovlig praksis)
  Det er så også grunden til at der ikke sker udskiftninger i personale massen i landets kommuner.
  De kommunale ligestillingsredegørelser er ikke det papir værd som de er skrevet på: Det er udelukkende for at legitimere medarbejdersammensætningen i landets kommuner hvor der i de kommunale børne/familieafdelinger typisk er ansat mellem 80-98% kvinder. Typisk består hele ansættelsesudvalget af kvinder.
  Påtaler du det som mandlig jobsøger har du spillet dig selv ude fra “get go”.
  Det er kun kvinder der i Danmark har retten til at kræve ligestilling.
  Ligebehandlingsnævnet kan du klage til over forskelsbehandling – hvis de ellers har modtaget din klage….- RED):

  Der var kommet 38 gode ansøgninger, men det blev vurderet (fordi der var mange andre stillinger oppe til administrationen samtidig), at der ikke var ressourcer nok på daværende tidspunkt til at onboarde en ny i kommunikation. Siden da har vi rykket rundt på nogle ressourcer, hvorfor vi nu er dækket fint ind på den front.

  Igen vil jeg sige mange tak for den interesse, du har vist Bolig- og Planstyrelsen.

Med venlig hilsen
Mia

Bolig- og Planstyrelsen

FAKTUM EST:

Bolig og planstyrelsen har holdt 38 jobsøgere for nar…