Holbæk rådhus

Aktivsocialraadgiver.dk har base i Holbæk 4300 – Sjælland

Jeg har egen bil og kan køre til møderne med den kommunale forvaltning eller komme ud til dig/jer privat.

Som kunde betaler du/i for at jeg bruger tid på transport til/fra mødestedet.
Har du/i selv bil kan det være en fordel at i henter mig og at vi taler om sagen i bilen (hvis der ikke er børn tilstede der ikke skal belemres med sagen..)

GEOGRAFISK OMRÅDE

Er indtil videre :
Holbæk | Odsherred | Kalundborg | Lejre | Roskilde |
Høje Tåstrup/Tåstrup | Hvalsø | Frederikssund | Frederiksværk |

Ringsted |

GOOGLE-KORT MED GEOGRAFISK DÆKNINGSOMRÅDE

AKTIVSOCIALRAADGIVER.DK SKAL BRUGE TID PÅ TRANSPORTEN

Den tid jeg anvender på at komme til et møde skal dækkes og det betyder at det er kunden der betaler for transporttiden.

Det er derfor til begge parters fordel at vi kan holde et møde via telefon eller videomøde – men der kan være tilfælde hvor der skal mødes op fysisk til et møde med den kommunale forvaltning.
Det gælder specielt for sager hvor jeg er udpeget som værende partsrepræssentant.

AKTIVSOCIALRAADGIVER.DK ANVENDER ZOOM TIL ONLINE MØDER MED BORGERNE/KLIENTERNE

Jeg er ved at undersøge muligheden for også at anvende Teams…

Er der sager der ligger udenfor mit geografiske dækningsområde så jeg er parat til at tage dem HVIS de er principielle eller på anden måde er “langt ude i hampen” og virkelig er kommet i klemme.
Kræver det længere rejser = I betaler mine rejseudgifter…

Ellers løses det via emails o.l.

Ellers vil jeg forsøge at henvise dig/jer til hjælpemuligheder der ligger i dit/jeres eget bopælsområde  – herunder private/NGO hjælpetilbud…(andre private socialrådgivere henviser IKKE til mig så jeg henviser heller ikke til DEM:
Jeg har tidligere forsøgt at etablere et samarbejde med proaktive sociale aktører – spild af tid da en del heller vil profilere sig- for sig selv. (Vi er også i en konkurrencesituation..).

DU/I KAN OGSÅ KOMME TIL MIG…

Så slipper du/i for at skulle betale for mig for at skulle rejse til dig/jer…

INDEN DU KONTAKTER AKTIV SOCIALRÅDGIVER
  1. Få styr på din sag d.v.s. dokumenterne i sagen: Ved at hjælpe dig selv/jer selv – hjælper i også mig som jeres private socialrådgiver.
  2. Sørg for dokumentationen af ALT hvad der er sket i sagen: Brug gerne den gratis sagslog jeg stiller til rådighed (lægger du den ud til deling via sociale medier/hjemmesider o.l. = erstatningskrav for brud på lov om ophavsret).
DET ER GRATIS AT KONTAKTE MIG SOM PRIVAT SOCIALRÅDGIVER

Wow - Mand læser i en bogMEN regn nu IKKE med at jeg skal afbryde f.eks lønarbejde, andre opgaver for a stå gratis til din/jeres rådighed.
Indtaler du/I en telefon besked så tal tydeligt og fortæl mig hvad sagen handler om.

LÆNGEREVARENDE GRATIS SAGSBEHANDLING – DET MÅ/VIL JEG IKKE..

Mågen der lytter til en walkmanDer er grænser for hvor meget frivilligt/ulønnet arbejde jeg som ledig borger i Danmark må udføre og jeg leverer som privat socialrådgiver en professionel ydelse:
INDEN du/I kontakter mig så læs lige mine betingelser

LÆS OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OG SVAR “OSS”
PERSONFØLSOMME OPLYSNINGER -DEM SENDER DU TIL EN SIKKER EMAIL

KaptajnHvis du selv vil vidergive dine/jeres personfølsomme oplysninger til en IT-udbyder som f.eks Google så er det dit/jeres valg… Jeg tilbyder at du/I kan sende personfølsomme oplysninger til en sikker email placeret i et sikkert land (ikke Danmark).

PROBLEMER MED ØKONOMIEN..?

HVIS du er en borger der er blevet sanktioneret økonomisk og lever af de fattigdomsskabende ydelser så har du nok ikke mange penge at anvende på en privat socialrådgiver: Jeg vil gerne hjælpe dig uden beregning her og nu MEN:

Trækker du som klient/kunde hos mig det kort så må vi finde en afdragsordning eller at du betaler når din sag er vundet.

Finder jeg ud af at der er kunder/klienter der trækker “jeg har ingen penge-kortet” udelukkende for at spare penge på udgiften så har du vildledt mig/misinformeret mig..
Den slags reagerer jeg så på (men bare rolig – jeg har ikke som de kommunalansatte lovhjemmel til at chekke dine bankoplysninger og kan ikke trække data fra offentlige registre..).

OG GRATIS HJÆLP = MINUS ERSTATNING FOR DÅRLIG RÅDGIVNING

Regner du med at jeg først skal hjælpe dig gratis og efterfølgende vil anlægge en erstatningssag imod mig for dårlig rådgivning: Så glem lige alt om det…

GLEM DET…

Du forventer at jeg sal hjælpe dig gratis og smider alt hvad jeg har i hænderne for at hjælpe dig nu og her.
Jeg har andet arbejde/jeg er jobsøger/jeg har familie o.l.

Du forventer at det er mig der ringer dig op og betaler for telefonregningen for at jeg kan hjælpe dig gratis…

Du er kommunalansat der udgiver dig for at være en borger der har brug for hjælp bare for at chekke mig ud som jobsøger o.l. = Retssag/erstatning for “entrapment”.