Tidssvarende hjemmesider til amatører og profesionelle

SOM UDDANNET SOCIALRÅDGIVER DER ER STARTET SOM PRIVAT SOCIALRÅDGIVER

Har jeg kigget på en del hjemmesider for private socialrådgivere: – Her ligger der et stort udviklingspotentiale for nogle private socialrådgivere for det er et must at man/k i år 2021 har en hjemmeside der kan vises korrekte på håndholdte internet-enheder som smartphones og tablets.

DET KALDES MED ET ANDET ORD AT HJEMMESIDE SKAL VÆRE RESPONSIVE

Og jeg ser også en del hjemmeside hvor funktioner og layout har store muligheder for at blive opdateret så de er tidssvarende.

JEG HAR 20 ÅRS ERFARINGER MED AT ARBEJDE MED IT OG HJEMMESIDER

Der ligger 3 internetportaler og et hav af hjemmesider/blogs m.m. bag mig.

SE IT-REFERENCER
Aktiv Socialrådgiver - Tidssvarende hjemmesider til private socialrådgivere

Menu med undersider

SÅ HVIS DU ER PRIVAT SOCIALRÅDGIVER DER VIL HAVE EN OPDATERET HJEMMESIDE

Så kan du på denne hjemmeside se hvad jeg tilbyder af hjemmeside-løsninger og som uddannet socialrådgiver/projektleder/IT-formidler har jeg rigtig gode forudsætninger for at sætte mig helt ind i din situation.

JEG KAN UNDERVISE DIG/JER SÅ I FREMOVER ER UAFHÆNGIGE AF EN WEBMASTER UDEFRA

Og har styringen af jeres egen hjemmeside så i slipper for at skulle kontakte en ekstern webmaster når hjemmesiden skal opdateres.

DU/I KAN JO SE PÅ DENNE HJEMMESIDE

Der er et godt eksempel på de hjemmesider jeg udarbejder.

JEG TILBYDER 3 FORSKELLIGE HJEMMESIDE-LØSNINGER: MINI/MEDIA OG MAXI

Du kan se en beskrivelse af de 3 hjemmesideløsninger under menupunktet – Produkter.

SOM SERIØS PRIVAT SOCIALRÅDGIVER ER DU IKKE TJENT MED AT HAVE EN GRATIS HJEMMESIDE

Og det koster omkring 4-500 Kr at få oprettet og købe domænenavn og et godt webhotel. Jeg ved godt hvem der er de bedste webhoteller i DK og anvender kun et til alle mine hjemmesider.

INDEN DU KONTAKTER MIG VEDR. DIN/JERES NYE HJEMMESIDE…

Så er her lidt hjemmeopgaver du/i med fordele kan forholde dig/jer til:

  1. Hvad skal de overordnede navigationspunkter hedder – dette punkt er meget vigtigt for det udgør hjemmesidens overordnede struktur. Typiske navigationspunkter er: Profil, produkter, priser, kontakt.
  2. Dit/jeres logo, tekster på hjemmesiden
  3. Du ved godt som socialrådgiver at du skal give borgerne/klienterne muligheder for at kontakte dig via en sikker email – har du oprettet et egentligt firma kan du jo oprettet en krypteret email f.eks hos Protonmail (gratis) eller en virksomheds nem-id. Jeg vil IKKE se private socialrådgivere der anvender Google Gmail til at sende og modtage emails med personfølsomme oplysninger der ikke er krypterede. Se guide til krypteret email her
  4. Har du/i behov for rådgivning så yder jeg gerne den: Gratis i begrænset omfang. Som betalt ydelse (jeg leverede dig en serviceydelse) ubegrænset
  5. Hvad skal dine undersider hedde? Altså titlen på undersider til overordnede navigationspunkter
  6. Kan du i.f.b.m. opstart af virksomhed ikke overskue at skulle opdaterer hjemmesiden – kan jeg klare den for dig/jer:Det koster 500 Kr i timen. Jeg har 20 års erfaringer som webmaster
  7. Design og lay-out overvejelser: Tegn det gerne på et stykke papir…
  8. Vil du/I have integrations af sociale medier på den nye hjemmeside? Jeg fraråder grundet GDPR at der anvendes udvidelsesmoduler hvor der er sporing af brugerne – den slags dataindsamling bør du som privat socialrådgiver gå langt uden om medmindre du vil i konflikt med GDPR (bare rolig – datatilsynet er ikke særligt aktive i Danmark – Red).

ALLE HJEMMESIDER JEG UDARBEJDER ER BASERET PÅ OPEN SOURCE CMS WORDPRESS

Brugervenligt, tidssvarende, responsive, open Source og nemt at opdatere – holdes hele tiden opdateret af udviklere verden over og der tilføjes hele tiden nye funktioner.

JEG HAR ANALYSERET PÅ OFFENTLIGE/KOMMUNALE HJEMMESIDER GENNEM 20 ÅR

Og jeg indarbejder brugervenlighedsteknikker på din/jeres nye hjemmesider så hjemmesiden kan ses af personer med funktionsnedsættelser j.f. sektoransvarlighedsprincippet og gængse standarder.

Her ser jeg også kommuner der har købt og anvender en platform der netop er kendt for at overholde brugervenligheds-teknikker men som stort set ingen kommunale webredaktører formår at anvende – og hvad er det så værd ?

JEG HAR INDSIGT I GDPR OG COOKIEBEKENDTGØRELSEN

Så jeg fra starten kan vejlede dig/jer om hvordan gældende regler overholdes på den nye hjemmeside.

KONTAKT MIG HVIS DU ER PRIVAT SOCIALRÅDGIVER MED BEHOV FOR EN TIDSSVARENDE HJEMMESIDE

Jeg yder gratis rådgivning i begrænset omfang (max. 30 minutter – du ringer mig op). Alle henvendelser behandles i fortrolighed.

AKTIVSOCIALRÅDGIVER.DK ER IKKE ET FIRMA

Som ledige jobsøger godkendt til fritidsbeskæftigelse som socialrådgiver er jeg underlagt rigide regler for hvad jeg må/ikke må. Jeg må gerne udføre arbejde for andre og dermed medvirke til min egen selvforsøgelse – selvom systemet gør det meget meget indviklet for ledige borgere i Danmark at gøre det.

HVIS JEG VIL DET – SÅ OPNÅR JEG NATIONALE TOPPLACERINGER I SØGEMASKINER

Det skal du ikke regne med at din nye hjemmeside gør – den slags kræver et stort arbejde, og jeg opnår mine nationale topplaceringer ved at udøve godt håndværk – intet andet.

LÆS MERE OM

WordPress | Webhotel | NemId | Protonmail | GDPR | Cookiebekendtgørelsen | Krypteret Email |

PS – JEG STILLER FLERE MATERIALER TIL RÅDIGHED END ALLE ANDRE PRIVATE SOCIALRÅDGIVERE I DANMARK

Forskellen på mig og andre er det faktum at jeg gennem 20 år har arbejdet aktivt (meget aktivt) med videndeling. Derfor er min hjemmeside Aktivsocialrådgiver.dk ikke repræsentativ for hvordan hjemmesider for private socialrådgivere ser ud i Danmark. Jeg arbejder så også ud fra princippet om “hjælp til selvhjælp” og videndeling. Jeg har selvfølgelig ophavsret til alt det materiale jeg selv har udarbejdet og stiller til rådighed på hjemmesiden.

PRIS FOR DIN NYE HJEMMESIDE

Kommer an på hvilke af de 3 hjemmesideløsninger du vælger og hvor godt du/i har forberedt jer samt dit/jeres behov for rådgivning og support. Jeg er langt billigere end hvis du går til et dyrt konsulentfirma!

BETALING FOR DEN LEVEREDE HJEMMESIDE

Sker via bankoverførsel.

NEJ TAK TIL

Dem der bestiller en hjemmeside som bliver udarbejdet efter deres egne ønsker som i sidste sekund beslutter sig for at det HELE skal laves om.