Aktiv Socialrådgiver - Formidling af socialjura

JEG HAR GENNEMFØRT INTERVIEWS MED

De mest kendte socialrådgivere i Danmark og Danmarks førende sociale whistleblower Bitten Vivi Jensen.

  1. Socialrådgiver Hanne Reintoft April 2017: Om kommunal administration og forvaltning, politik (kommuner/regioner/stat), fagbevægelsen, politisk styring og kontrol, sociallove, stigmatiseringen af fattige i Danmark, historiens socialpolitiske vingesus og meget mere.
  2. Privat Socialrådgiver Puk Sabber 2019: Om socialpolitik, kommunal forvaltning og styring i Københavns kommune, Jobcenter Lærkevej, lægeundersøgelser i baglokale på jobcenteret, førtidspensioner, personsager (personer der var gået offfentligt med deres jhistorie/oplevelser med den sociale forvaltning, borgerrådgivere, Whistleblower-ordningen i København, Dansk socialpolitik m.m.
  3. Tidligere ansat i Frederiksberg Kommunes rehabiliteringsteam Bitten Vivi Jensen og hendes faste medbisidder Esben Måløv: Om socialpolitik i praksis i Københavns kommune, om borgerrådgivere, retssikkerhed, lægeundersøgelse af ledige borgere på jobcenter Lærkevej m.m.

BITTEN VIVI JENSEN - ÅRETS SOCIALE FRONTKÆMPER 2020

Årets sociale frontkæmper 2020 Bitten Vivi Jensen

Årets sociale frontkæmper 2020

Jeg kårede 2020 Bitten Vivi Jensen som årets sociale frontkæmper for hendes utrolige mod og stamina/kamp for at sikre borgernes retssikkerhed.

REGLER FOR BRUG: - INTERVIEWS ER TIL FRI BRUG MED KILDEANGIVELSE

TAK TIL ALLE INTERVIEWPERSONER

For at give mig adgang & indsigt.