Hattedamer i provinsen

ER DU LEDIG BORGER DER ER TVUNGET TIL A SKULLE DELTAGE I “KURSUSFORLØB” HOS 2-AKTØR ?

Så skal du vide at der IKKE er lovhjemmel for at nogen som helst kan tvinge dig eller andre ledige borgere til at skulle:

  1. Oprette en profil på LinkedIn
  2. Bruge 2-aktørens hjemmeside og/eller database
DIVERSE KONSULENTER FRA 2-AKTØRER HAR INGEN MYNDIGHED

Og selv ansatte med myndighed (altså mere eller mindre uddannede “sagsbehandlere”) hvad enten de er sagsbehandlere eller uddannede socialrådgivere eller kommunaldirektører eller ledere af STAR, RAR, fra KL o.l.
har INGEN myndighed til at skulle tvinge ledige borgere til ovenstående.

ER DU SOM LEDIG BORGER UDSAT FOR OVENSTÅENDE

Så bør du gøre følgende:

  1. Du takker – Nej tak og spørger efter gældende lovhjemmel til at du som ledig borger skal tvinges til at skulle oprette en profil på LinkedIn og/eller skal tvinges til at bruge 2-aktørens hjemmeside/database (der er INGEN lovhjemmel for det)
  2. Bliver “Konsulenten sur og vil straffe dig = Du henvender dig til leder af 2-aktør virksomheden : Helst skriftligt og klager også til kommunen = Kommunaldirektøren og borgmesteren
  3. sociale

DET KAN ENDE MED AT FÅ ANSÆTTELSESRETLIGE KONSEKVENSER FOR “KONSULENTEN”

Og er du som ledig borger udsat for dette så kontakt mig og jeg tager handling på det – og sætter efterfølgende den sociale modstandsbevægelse ind i sagen og flasher navn på 2.aktør virksomheden offentligt + kontakter medierne.

Inden du kontakter mig så sørg for at have dokumentationen i orden så der ikke bare er tale om påstande – men beviser…

I YDERSTE KONSEKVENS = STÆVNING/ERSTATNING

Og selvfølgelig klage – først til kommunen, så til ankestyrelsen, så til FOB og derefter stævning/erstatning af 2-aktør virksomheden og/eller kommunen.