protonmail - gratis krypteret email - sikker

Besøg hjemmesiden https://protonmail.com/da/ og opret en gratis krypteret email adresse

– Og slip for at Google maskinelt læser med på alle dine emails…

Eller at andre kan kigge med i dine emails f.eks systemadminisstratoren på din uddannelse/skole eller arbejdsplads:
Og så bruger du vel ikke din arbejdsemail til personlige emails vel….?

Schweizisk privatlivret samt Datasikkerhed og neutralitet

ProtonMail er hjemmehørende i Schweiz, og alle vores servere er placeret i hér. Dette betyder, at alle brugerdata er beskyttet af en streng schweiziske privatretlig lovgivning

protonmail - gratis krypteret email - sikker

protonmail

End-to-end kryptering/Automatisk e-mail sikkerhed

Alle e-mails sikres automatisk med ende-til-ende kryptering. Dette betyder, at selv ikke vi kan dekryptere og læse dine e-mails. Som følge heraf kan dine krypterede e-mails ikke deles med tredjeparter.

Anonym e-mail – Beskyt dit privatliv

Ingen personlige oplysninger kræves for at oprette din sikre e-mail-konto. Som standard opbevarer vi ikke IP-logfiler, som kan knyttes til din anonyme e-mail-konto. Dit privatliv kommer i første række.

Open Source Gratis, sikker e-mail

Vi mener, at e-mail fortrolighed bør være tilgængelige for alle. Derfor er vores kode Open Source, og en ProtonMail-grundkonto altid er gratis. Du kan støtte projektet ved at donere eller opgradere til en abonnementskonto.

Let at bruge
Sikkerhed uden besværet

ProtonMail kan benyttes på enhver enhed uden softwareinstallation. ProtonMail sikre e-mail-konti er fuldt kompatible med andre e-mail-udbydere. Du kan sende og modtage e-mails normalt.

Moderne Brugerflade
Sikkerhed med produktivitet
ProtonMails brugerflade er optimeret til produktivitet. Hver detalje i vores sikre e-mail-tjeneste er optimeret til at hjælpe dig med bedre at læse, organisere og sende e-mail.