Aktiv Socialrådgiver - Formidling af socialjura

SOM PRIVAT SOCIALRÅDGIVER ARBEJDER JEG UD FRA PRINCIPPER OM “HJÆLP TIL SELVHJÆLP” OG EMPOWERMENT

Det betyder at jeg gerne vil henvise borgere der er kommet i klemme til nogle af de frivillige organisationer som er en del af den såkaldte sociale modstandsbevægelse i Danmark.Det tilbyder jeg at holde oplæg/foredrag om så f.eks socialrådgiverstuderende kan lære om mulighederne for at henvise borgerne til hjælpemuligheder der ligger udenfor det kommunale system (som lovgivning tilsiger at kommunalansatte sagsbehandlere og socialrådgivere skal gøre det- Red).

NÅR DU SOM BORGER DER ER UNDERLAGT DEN KOMMUNALE FORVALTNING OPLEVER AT DU UDSÆTTES FOR RETSTAB

Mågen der lytter til en walkmanI form af: Manglende inddragelse i egen sag, at sagsbehandlingstiden for din retskrav o aktindsigt trækker ud over de fastlagte 7 dage/4uger, at sagsbehandleren/socialrådgiveren skriver “fristile” når der skal udfyldes referater fra afholdte møder i jobnet.dk, at du udsættes for overgreb på din fysik/psyke og bliver syg af kontakten med det kommunale system, og at du igen og igen tvinges i meningsløse “virksomhedspraktikker” som udelukkende er spild af din tid og som IKKE fører til nogen form for ordinær ansættelse ect. ect..

SÅ ER DET PÅ TIDE AT DU SOM BORGER SIGER FRA OG KÆMPER FOR DIT LIV

KrigsflyNår man/k er borger i en allerede socialt udsat position så ved jeg af egne erfaringer at det kan være meget svært at finde overskuddet til at yde modstand: Du har med andre ord brug for hjælp og støtte.

DU KAN FINDE HJÆLP OG STØTTE HOS AKTØRER INDENFOR DEN SOCIALE MODSTANDSBEVÆGELSE I DANMARK
Kortlægning af den sociale modstandsbevægelse i Danmark 2020

Kortlægning af den sociale modstandsbevægelse i Danmark 2020

De samarbejder desværre ikke om 10 fælles punkter som ville forbedre retssikkerheden for borgere i socialt udsatte positioner – måske fordi det er vigtigere for nogle at være konger i eget rige end at samarbejde med andre beslægtede foreninger – og ikke alle “foreninger” udgiver referater fra deres møder o.l. Andre har tilhørsforhold til politiske partier men skilter ikke med det.

Billede af en superhelt - der er lidt overvægtigNår det er sagt så findes der personer/aktører indenfor den sociale modstandsbevægelse i Danmark som er blevet de rene socialjura specialister indenfor f.eks førtidspension, fleksjob, ressourceforløb og du kan finde mange andre borgere der har oplevet det samme som dig = Retstab og en sagsbehandling der sejler + forløb der bevidst trækkes ud så den kommunale forvaltning kan få refusions-penge fra staten.

Jobcentrets Ofre | Foreningen Liv over lov | Foreningen ForRetssikkehed |
Den sidste forening kan hjælpe dig med at stævne kommunen og anlægge en erstatningssag.

LÆS NU REGLERNE DER GÆLDER FOR GRUPPERNE PÅ FACEBOOK

Og meld dig ind i grupperne og vurder om du kan ikke finde: Støtte/hjælp/vejledning/oplysning.
Jeg linker af princip IKKE til Facebook.

Og vær nu opmærksom på at der ifølge Folketingets Ombudsmand (2015-Red) er gældende lovhjemmel til at kommunalansatte kan overvåge ledige borgere der via Facebook ytrer sig kritisk om den kommunale forvaltning via åbne Facebookprofiler.

Er dit problem at du er på kontanthjælp og lige har flashet fotos af dine nye guldkæde og spritnye Audi på Facebook så ligger du så at sige som du selv har redt op til – i den situation kan eller vil jeg ikke hjælpe dig.
Du står til en mega røvtur – fortjent.

HJÆLP FRA MIG I FORM AF:

Aktivsocialraadgiver.dkGratis skabelon til skift af sagsbehandler | 9 Råd til borgere | Bisidder | Partsrepræsentant | Socialrådgivning |
Danmarks største hjemmeside med fokus på borgernes retssikkerhed

Læs venligst mine: Betingelser | Ofte stillede spørgsmål og svar | Geografisk område | Priser |

SKABELON TIL AKTINDSIGT NÅR DU ER PART I EGEN SAG
Digital produkt der skal betales for.

JEG HAR SELV VÆRET EN AKTIV DEL AF DEN SOCIALE MODSTANDSBEVÆGELSE I DANMARK

KajtajnOg det er jeg stadig: Men nu udelukkende via denne hjemmeside hvor der er demokratisk adgang for alle.
Jeg er nok en af meget få private socialrådgivere i Danmark der henviserne borgerne til organisationer indenfor den sociale modstandsbevægelse i Danmark.
Der ligger helt i tråd med det faktum at jeg arbejder med princippet om hjælp til selvhjælp og empowerment i et frigørende perspektiv.

SOM “BELØNNING” FOR MINE KONTAKTER MED DEN SOCIALE MODSTANDSBEVÆGELSE

Mand falder nedEr jeg som socialrådgiver sortlistet på livstid når jeg søger kommunale stillinger.

JEG VED AF MANGE ÅRS ERFARINGER AT MEDIERNE I DANMARK IKKE KENDER OG IKKE INTERESSERERE SIG FOR DE MASSIVE SOCIALE PROBLEMER SOM BORGERNE OPLEVER I KONTAKTEN MED DE KOMMUNANLE FORVALTNINGER

Mågen der lytter til en walkmanOg at de såkaldte “Public service” medier ikke giver adgang til medierne for borgere på overførelsesindkomster.

Måske en henvendelse til Tyske medier kunne være løsningen: For der kender de til overvågning af borgere, berufsverbot (sortlistning af jobsøgere der har ytret sig kritisk om regimet) og kontrol/straf af borgerne i den tidligere DDR-stat.