Foredrag/oplæg fra Aktivsocialraadgiver.dk

DER ER FART OVER FELTET PÅ AKTIVSOCIALRAADGIVER.DK – NU MED DIGITALE PRODUKTER OG OPLÆG/FOREDRAG

Stort set alle produkter (undtagen Partsrepræsentant o.l) kan nu ses nu det overordnede navigationspunkt Produkter.

DE OPLÆG JEG TILBYDER FINDER DU IKKE ANDRE DER UDBYDER I DANMARK

Hvis du gør så send mig venligst en email med et link…Jeg kender den sociale undergrund i DK og aktører fra den sociale modstandsbevægelse – jeg tænker at ingen socialrådgivere i DK tør gå ud med disse oplæg
Og baggrunden for mine oplæg er b.la:
20 års indsats for retssikkerheden for aktiverede borgere i DK som aktiv i daværende LA Landsforeningen af Arbejdsledige, formand for Aktive aktiverede i Holbæk AAH, initiativtager til oprettelse af Powerjobsøgerne i Holbæk, kontakter med forpersoner indenfor den sociale modstandsbevægelse i Danmark, kronikker og henvendelser til medier og politikere, flere 1000 blogindlæg og indlæg på sociale medier og mine egne oplevelser som arbejdsløs/langtidsledige.

Så det er ikke ren akademiker-snak – omvendt er i akademikere så skruer jeg gerne op for: Anvendte fremmeord, lix-tallet, fremlagte evidenser (Beviser-Red) og anvender sociologiske teorier, vidensskabsteorier, og sociologer/filosoffer…

DE DIGITALE PRODUKTER JEG TILBYDER ER MED BAGGRUND I:

  1. 20 Års digitale erfaringer
  2. Nationale topplaceringer i søgemaskiner
  3. Bagmand til de største onlinekurser om Google-produkter i DK
  4. Certificeret Google online professional, IT-formidler og med diverse IT-kurser og underviser i IT bag mig
  5. Massive erfaringer og massive IT-referencer

SÅ NÅR PRIVATE SOCIALRÅDGIVERE I DK PLUDSELIG ERFARER AT – HOV MIN HJEMMESIDE ER KOMMET LÆNGERE NED I GOOGLE

Så er det et normalt resultat jeg opnår. Og når søgemaskiner begynder at finde det massive indhold på hjemmesiden aktivsocialraadgiver.dk kan det være at der er store aktører der må finde sig i at de ryger ned i søgeresultaterne:

Det skal bestillere af hjemmeside-løsninger fra Aktivsocialraadgiver IKKE regne med at opnå – forskellen er nok 20 års erfaringer som IT-arbejder…

JEG HAR FLERE GANGE VIST AT JEG KUNNE OVERTAGE #DKPOL & #DKSOCIAL PÅ TWITTER

Og det skete ved at jeg var aktiv – og når det passede mig – og det er med baggrund i det faktum at:
1. Jeg har gjort mit forarbejde
2. Jeg har en blog med 1140 indlæg om retssikkerhed, børn/unge, politik, sociologi, undersøgelser, evidenser, gældende love/regler, principafgørelser, nyt fra FOB m.m. – Den plukker jeg fra når og hvis det passer mig og du har ikke adgang til den – det har kun jeg.