Materialer fra aktiv socialrådgiver: Videoguider om socialjura

AKTIVSOCIALRAADGIVER.DK LEVER OP TIL NAVNET AKTIV SOCIALRÅDGIVER

This slideshow requires JavaScript.

Og jeg tager mine professionsetiske værdier fra International foundation of social workers alvorligt – og de er noget mere samfundsorienterede end dem Dansk Socialrådgiverforening har udvalgt fra samme og som er de rene symbolværdier.
Faktum er jo at 7 ud af 10 socialrådgivere ikke tør anvende deres ytringsfrihed fordi de er bange for at blive fyret hvis de er for meget på borgernes side.

Efter at have arbejdet på hjemmesiden (til min kommunale jobkonsulent: Jeg står til rådgihed – jeg er aktiv jobsøgende ect ect..) et par måneder er resultatet nu at min hjemmeside er den største hjemmeside for en privat socialrådgiver i Danmark:
Jeg yder gerne hjælp til selvhjælp og arbejder med “Empowerment”.

Gammelt sejlskib - Viking

På den måde svigter de ikke alene sig selv som faggruppe – de svigter de borgere som de egentlig skulle være “advokater” og fortalere for…

DER VIL VÆRE PRIVATE SOCIALRÅDGIVERE DER OPLEVER AT DE RYGER NED AF PLACERINGERNE I GOOGLE

Og det er der flere gode grunde til og dem afslører jeg så ikke – med det handler da nok om at jeg er aktiv og har 20 års digitale erfaringer. Og det kommer også til at gælde for Dansk socialrådgiverforening og andre aktører at der er kommet en ny “Dreng” i klassen.
Og i kan ikke nå følge med uanset hvad i gør.

OG DET SAMME SKER MED MATERIALER – SOCIALJURA VIDEOER M.M.

Jeg arbejder med digital socialrådgivning – for folket. Kommende produkter fra Aktiv socialrådgiver bliver egentlige onlinekurser med fokus på socialjura, gældende retsprincipper m.m. Jeg har tidligere udarbejdet Danmarks største onlinekurser om Google-produkter.

AKTIV SOCIALRAADGIVER.DK GØR DET NEMMERE AT VÆRE SOCIALRÅDGIVERSTUDERENDE

Jeg ved at der er socialrådgiverstuderende der er udfordret vedr. jura og jeg har allerede oprettet grundloven og vejledning til forvaltningsloven som digitale produkter – de findes ikke som PDF-dokumenter på statens egen lovportal Retsinformation.dk

OG JEG ER KUN LIGE BEGYNDT

Jeg går ikke af vejen og fastholder mit fokus på at arbejde for at forbedre retssikkerheden for de borgere som jeg er uddannet til at skulle hjælpe. Tudekiks ? – jeg går i offensiven.

“There will be no surrender”